Debelidab.com – Отдайте се на заслужена почивка сред природата в Еко селище „Дебели Даб“!

Отдайте се на заслужена почивка сред природата в Еко селище „Дебели Даб“!

Debeli_dab_IMG_0221Еко Селище „Дебели Даб“ е част от Адвенчър Нет Груп и е построено през 2013г. по Програма за развитие на селските райони в България Мярка 312 на ДФЗ.

Еко селище „Дебели Даб“ се намира на 140 км от София, над село Стара Кресна. Първото, което виждате сутрин са върховете на Рила, Пирин и Малашевската планина. Наблизо се намира село Ощава, в което има минерални бани с топла и лечебна вода. Река Струма се вие на дъното на Кресненското дефиле, което е изключително живописна и защитена територия по Natura 2000. Можете да се насладите на истинската природа и спокойствието на балкана!

Еко селище Дебели Даб е проектирано и построено така, че да не нарушава красотата и равновесието на този все още запазен и колоритен район. Основните материали са камък и дърво.

Общият капацитет на трите къщи за настаняване е 48 гости, настанени в общо 12 стаи. Светли, удобни и просторни, всички стаи разполагат с баня, тоалетна и собствена тераса, която разкрива неповторима гледка, успокояваща всички сетива.  По  желание, може да резервирате стая за двама, трима или четирима. Обзавеждането е семпло, атмосферата уютна. Ще се насладите на истинска почивка и ще бъдете обслужени с усмивка и ведро настроение.

На ваше разположение има ресторант и бар за 55 души, който предлага вкусни домашни специалитети, с гледка към мраморната снага на Вихрен, втория по височина връх в България.

Еко селище „Дебели Даб“ предлага и места за къмпингуване.

15.03.2013 Debelidab Информационен, Фирмен www.debelidab.com