DJivcho.com – Дисководещ за сватба и озвучаване на събития

Казвам се Иво Стоянов (DJ Ivcho), моето призвание е дисководещ (DJ). Повече от 20 години се отдавам на любовта в моят живот МУЗИКАТА.

Моята философия е, че хората трябва да знаят точно какво искат, за да могат да го постигнат. Животът ни е една безкрайна любов, на която трябва да се отдадем. Мисля, че за да има хубав продукт или добре свършена работа има само едно условие. Работата да се върши с любов.

Вече над 15 години професионално с удоволствие се отдавам на моята любов МУЗИКАТА. Сбъднал съм мечтата си да работя като Дисководещ (DJ). В професионалното си развитие, практикувайки професията която обичам, аз се наслаждавам на всеки миг в който работя. За мен всяко събитие е една авантюра, на която се отдавам с цялото си сърце. С нетърпение очаквам всеки следващ ангажимент, за да се насладя на настроението и емоциите които ще създам.
Мога да си призная, че обичам музиката и не мога да кажа, че имам любим стил и любима песен. Стилът и песента, които са  ми любима са тези, които създават най-силната емоция и предизвикват най-приятното настроение. А те са различни за различните хора и различните моменти.
Когато съм на парти се наслаждавам на музиката, която е подходяща и в унисон с гостите. Стъпвайки на натрупания си опит , аз съм си изградил стил на работа. Моят стил на работа е следният. Независимо дали събитието е сватба, семейно или фирмено е нужно да подходя с отговорност. Първо да се запозная с конкретните изисквания, след това да подготвя програма. Добре да преценя колко е възможно да се отклоним от предварително подготвената програма. Аз оставям музиката да придава ритъм на събитието, а когато използвам микрофона акцентирам на събитието без да премествам вниманието към себе си. Когато е нужно за да се спазва програмата, се включвам в организацията. Като припомням и обяснявам начина, по който трябва да изпълним програмата. Синхронизирам лицата, които трябва да участват в дадения момент. Има случай, когато е нужно да се включат персоналът на заведението, снимачен екип, музиканти, осветители и др.
Имам готовност да променя частично или цялостно посоката на партито, когато това е необходимо. Мога да отговоря на всички подходящи за момента музикални желания.
Аз имам визия за всяко едно тържество и тя винаги е обоснована от вида му, желанието на организаторите и е съобразено с гостите.
08.11.2014 DJ Ivcho Блог, Персонален, Фирмен www.djivcho.com