МЕТ School of English – повече от английски език. Подготвителен център е за изпитите КЕТ, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS.

предлага курсове по английски език за ученици и възрастни всички нива. Подготвителен център е за изпитите КЕТ, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS.
Партньор е на British Council по програма ADDVANTAGE и е удостоен със сребърен статут за 2015 година (Silver status of British Council Exam partnership programme). Притежаването на сертификати на University of Cambridge отваря много възможности за работа или обучение в чужбина и България, тъй като са с безсрочна валидност и са признати от повече от 130 500  университета, работодатели и професионални организации в цял святса полезни за всеки, който има желание да учи или работи в чужбина, или да се развива в международния бизнес. Гаранция са за практически умения, достатъчни за поемането на секретарски или ръководен пост в много сфери. Списък с учебните заведения и работодателите, които признават сертификатите на Кеймбридж може да намерите на  www.CambridgeESOL.org/recognition

17.05.2014 Met-school Образователен, Фирмен www.met-school.com